Η φιλοσοφία μας

  • Το KINHTPO δεν είναι επιχείρηση ˙ προφανώς και το ανθρώπινο δυναμικό που το στελεχώνει βιοπορίζεται απ’ αυτό, δίχως όμως απλώς να εμπορεύεται πακέτα έτοιμων γνώσεων, εκμεταλλευόμενο την ανασφάλεια παιδιών και εφήβων και την αγωνία των οικογενειών τους.
  • Το KINHTPO δεν αντιμετωπίζει το μαθητή ως απρόσωπο πελάτη, ούτε επιδιώκει υποκριτικά και υστερόβουλα την εύνοιά του. Για μας ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός, είναι το παιδί που κι εμείς υπήρξαμε, είναι το δικό μας παιδί. Στο πέρασμά του ο καθένας και η καθεμιά μας σημαδεύει και η σχέση αυτή επιθυμούμε να είναι αμφίδρομη.
  • Στο KINHTPO δεν υπάρχει "αδύναμος"μαθητής που δεν τα κατάφερε. Υπάρχει μόνο δική μας αδυναμία να προσεγγίσουμε έναν νέο άνθρωπο, να τον κινητοποιήσουμε, να συνδράμουμε με κάθε τρόπο ώστε να πετύχει τους (εκπαιδευτικούς) στόχους του.
  • Στο KINHTPO δεν υποκρινόμαστε, δεν εξωραΐζουμε μεθοδευμένα το έργο μας ή τις επιδόσεις των μαθητών μας. Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων του στελεχιακού μας δυναμικού και απόλυτη εμπιστοσύνη σ’ αυτές και είμαστε σε θέση να αξιολογούμε καίρια και ακριβοδίκαια ανά πάσα στιγμή το γνωστικό επίπεδο και τις επιδόσεις των μαθητών μας και να τις παρουσιάζουμε αφτιασίδωτες στους γονείς τους.

Για όλους εμάς το KINHTPO δεν είναι μόνο ένα φροντιστήριο, είναι ΙΔΕΑ!

filosofia

logo

Ακολουθήστε μας στα social media

social social social social social

Γ. Λαμπράκη 169,
Τούμπα, Θεσσαλονίκη
2313055055
close

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες... Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.